Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. G13 Харчові технології
  5. Ресторанні технології
  6. Рік набору 2022
  7. ІТХ (ТХБ-22)
  8. Резюме

Інноваційні технології харчування (Осінь 2025)

  • Викладач: Аштаєв Олександр Сергійович

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

        • C1 Економіка

        • D3 Менеджмент

        • D5 Маркетинг

        • G13 Харчові технології

          • Ресторанні технології

            • Рік набору 2022

              • СС (ЗТХБ-22)

              • КМ (ЗТХБ-22)

              • ВД (ТХБ-22)

              • ОРХ (ТХБ-22)

              • КР (ТХБ-22)

              • Е та ОХВ (ТХБ-22)

              • ЕМПГ (ТХБ-22)

              • ІТХ (ТХБ-22)

              • ТО та ДХ (ЗТХБ-22)

              • П та ІПГ (ЗТХБ-22)

              • К та УЯ та БХП (ЗТХБ-22)

              • КР (ЗТХБ-22)

              • Е та ОХВ (ЗТХБ-22)

              • ЕМПГ (ЗТХБ-22)

              • ІТХ (ЗТХБ-22)

              • ТХВ (2) (ЗТХБ-22)

              • ТХВ (2) (ТХБ-22)

              • КР ТХВ (ТХБ-22)

              • КГ-РС (ТХБ-22)

              • ДО та ДЗ (ТХБ-22)

              • Т з УС (ТХБ-22)

              • ВП (2) (ТХБ-22)

              • ММ (ТХБ-22)

              • К та ПМ (ТХБ-22)

              • Т з УС (ЗТХБ-22)

              • ВП (2) (ЗТХБ-22)

              • МЕК (ЗТХБ-22)

              • ОДІ (ЗТХБ-22)

              • ММ (ЗТХБ-22)

              • К та ПМ (ЗТХБ-22)

              • ІС та Т для ХВ (ЗТХБ-22)

              • М та НРПГ (ЗТХБ-22)

              • ТХВ (ЗТХБ-22)

              • ОО у ЗРГ (ЗТХБ-22)

              • С-М (ЗТХБ-22)

              • СБК (ЗТХБ-22)

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

            • Рік набору 2025

        • J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Академічна заборгованість

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
ІТХ (ТХБ-22)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток