Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Рік набору 2022

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. G13 Харчові технології
  5. Ресторанні технології
  6. Рік набору 2022
Soft Skills (Заочна, Осінь 2025)
Комунікативний менеджмент (Заочна, Осінь 2025)
Візуалізація даних (Осінь 2025)
Основи раціонального харчування (Осінь 2025)
Кейтеринг (Осінь 2025)
Економіка та облік харчових виробництв (Осінь 2025)
Екологічний менеджмент підприємств галузі (Осінь 2025)
Інноваційні технології харчування (Осінь 2025)
Технології оздоровчого та дієтичного харчування (Заочна, Осінь 2025)
Проєктування та інженерія підприємств галузі (Заочна, Осінь 2025)
Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів (Заочна, Осінь 2025)
Кейтеринг (Заочна, Осінь 2025)
Економіка та облік харчових виробництв (Заочна, Осінь 2025)
Екологічний менеджмент підприємств галузі (Заочна, Осінь 2025)
Інноваційні технології харчування (Заочна, Осінь 2025)
Технології харчових виробництв (Заочна, Весна 2025)
Технології харчових виробництв (Весна 2025)
Курсова робота Технології харчових виробництв (Весна 2025)
Культура готельно-ресторанного сервісу (Весна 2025)
Документообіг та документознавство (Весна 2025)
Тренінг з управління стресом (Весна 2025)
Виробнича практика 2 (Весна 2025)
Менеджмент (Весна 2025)
Кондитерське та пекарське мистецтво (Весна 2025)
Тренінг з управління стресом (Заочна, Весна 2025)
Виробнича практика 2 (Заочна, Весна 2025)
Міжнародні етнічні кухні (Заочна, Осінь 2024)
Основи дизайну інтер'єру (Заочна, Осінь 2024)
Менеджмент (Заочна, Осінь 2024)
Кондитерське та пекарське мистецтво (Заочна, Осінь 2024)
Інформаційні системи та технології для харчових виробництв (Заочна, Осінь 2024)
Метрологія та нормативне регулювання підприємств галузі (Заочна, Осінь 2024)
Технології харчових виробництв (Заочна, Осінь 2024)
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Заочна, Осінь 2024)
Стартап-менеджмент (Заочна, Осінь 2024)
Сучасна банкетна кулінарія (Заочна, Осінь 2024)

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

        • C1 Економіка

        • D3 Менеджмент

        • D5 Маркетинг

        • G13 Харчові технології

          • Ресторанні технології

            • Рік набору 2022

              • СС (ЗТХБ-22)

              • КМ (ЗТХБ-22)

              • ВД (ТХБ-22)

              • ОРХ (ТХБ-22)

              • КР (ТХБ-22)

              • Е та ОХВ (ТХБ-22)

              • ЕМПГ (ТХБ-22)

              • ІТХ (ТХБ-22)

              • ТО та ДХ (ЗТХБ-22)

              • П та ІПГ (ЗТХБ-22)

              • К та УЯ та БХП (ЗТХБ-22)

              • КР (ЗТХБ-22)

              • Е та ОХВ (ЗТХБ-22)

              • ЕМПГ (ЗТХБ-22)

              • ІТХ (ЗТХБ-22)

              • ТХВ (2) (ЗТХБ-22)

              • ТХВ (2) (ТХБ-22)

              • КР ТХВ (ТХБ-22)

              • КГ-РС (ТХБ-22)

              • ДО та ДЗ (ТХБ-22)

              • Т з УС (ТХБ-22)

              • ВП (2) (ТХБ-22)

              • ММ (ТХБ-22)

              • К та ПМ (ТХБ-22)

              • Т з УС (ЗТХБ-22)

              • ВП (2) (ЗТХБ-22)

              • МЕК (ЗТХБ-22)

              • ОДІ (ЗТХБ-22)

              • ММ (ЗТХБ-22)

              • К та ПМ (ЗТХБ-22)

              • ІС та Т для ХВ (ЗТХБ-22)

              • М та НРПГ (ЗТХБ-22)

              • ТХВ (ЗТХБ-22)

              • ОО у ЗРГ (ЗТХБ-22)

              • С-М (ЗТХБ-22)

              • СБК (ЗТХБ-22)

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

            • Рік набору 2025

        • J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Академічна заборгованість

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток