Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Ви не пройшли ідентифікацію (
Увійти
)
Рік набору 2022
На головну
Курси
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
181 Харчові технології
Ресторанні технології
Рік набору 2022
Категорії курсів
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 051 Економіка
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 051 Економіка / Економіка підприємства
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 051 Економіка / Економіка підприємства / Рік набору 2021
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 051 Економіка / Економіка підприємства / Рік набору 2022
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 073 Менеджмент
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 073 Менеджмент / Торговельний менеджмент
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 073 Менеджмент / Торговельний менеджмент / Рік набору 2021
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 073 Менеджмент / Торговельний менеджмент / Рік набору 2022
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 073 Менеджмент / Торговельний менеджмент / Рік набору 2023
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 073 Менеджмент / Торговельний менеджмент / Рік набору 2024
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 181 Харчові технології
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 181 Харчові технології / Ресторанні технології
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 181 Харчові технології / Ресторанні технології / Рік набору 2021
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 181 Харчові технології / Ресторанні технології / Рік набору 2022
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 181 Харчові технології / Ресторанні технології / Рік набору 2023
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 181 Харчові технології / Ресторанні технології / Рік набору 2024
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 241 Готельно-ресторанна справа
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 241 Готельно-ресторанна справа / Готельно-ресторанна справа
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 241 Готельно-ресторанна справа / Готельно-ресторанна справа / Рік набору 2021
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 241 Готельно-ресторанна справа / Готельно-ресторанна справа / Рік набору 2022
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 241 Готельно-ресторанна справа / Готельно-ресторанна справа / Рік набору 2023
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / 241 Готельно-ресторанна справа / Готельно-ресторанна справа / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 051 Економіка
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 051 Економіка / Економіка підприємства
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 051 Економіка / Економіка підприємства / Рік набору 2023
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 051 Економіка / Економіка підприємства / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 071 Облік і оподаткування
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 071 Облік і оподаткування / Бухгалтерський облік
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 071 Облік і оподаткування / Бухгалтерський облік / Рік набору 2023
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 071 Облік і оподаткування / Бухгалтерський облік / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / Фінанси і кредит
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / Фінанси і кредит / Рік набору 2023
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / Фінанси і кредит / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 075 Маркетинг
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 075 Маркетинг / Комерційна діяльність
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 075 Маркетинг / Комерційна діяльність / Рік набору 2023
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 075 Маркетинг / Комерційна діяльність / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 181 Харчові технології
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / Рік набору 2022
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / Рік набору 2023
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 241 Готельно-ресторанна справа
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 241 Готельно-ресторанна справа / Ресторанне обслуговування
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 241 Готельно-ресторанна справа / Ресторанне обслуговування / Рік набору 2023
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 241 Готельно-ресторанна справа / Ресторанне обслуговування / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 242 Туризм і рекреація
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 242 Туризм і рекреація / Туристичне обслуговування
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 242 Туризм і рекреація / Туристичне обслуговування / Рік набору 2023
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / 242 Туризм і рекреація / Туристичне обслуговування / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 051 Економіка
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 051 Економіка / Економіка підприємства
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 051 Економіка / Економіка підприємства / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 071 Облік і оподаткування
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 071 Облік і оподаткування / Бухгалтерський облік
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / Фінанси і кредит
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / Фінанси і кредит / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 075 Маркетинг
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 075 Маркетинг / Комерційна діяльність
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 075 Маркетинг / Комерційна діяльність / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 181 Харчові технології
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 181 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 241 Готельно-ресторанна справа
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 241 Готельно-ресторанна справа / Ресторанне обслуговування
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 241 Готельно-ресторанна справа / Ресторанне обслуговування / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 242 Туризм і рекреація
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 242 Туризм і рекреація / Туристичне обслуговування
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / 242 Туризм і рекреація / Туристичне обслуговування / Рік набору 2024
Внутрішні регламенти та ресурси
Внутрішні регламенти та ресурси / Профілі науково-педагогічних працівників
Внутрішні регламенти та ресурси / Бібліотека
Пошук курсів
Пошук курсів
Курсова робота Технології харчових виробництв (Весна 2025)
Культура готельно-ресторанного сервісу (Весна 2025)
Документообіг та документознавство (Весна 2025)
Тренінг з управління стресом (Весна 2025)
Виробнича практика 2 (Весна 2025)
Менеджмент (Весна 2025)
Кондитерське та пекарське мистецтво (Весна 2025)
Тренінг з управління стресом (Заочна, Весна 2025)
Виробнича практика 2 (Заочна, Весна 2025)
Міжнародні етнічні кухні (Заочна, Осінь 2024)
Основи дизайну інтер'єру (Заочна, Осінь 2024)
Менеджмент (Заочна, Осінь 2024)
Кондитерське та пекарське мистецтво (Заочна, Осінь 2024)
Інформаційні системи та технології для харчових виробництв (Осінь 2024)
Інформаційні системи та технології для харчових виробництв (Заочна, Осінь 2024)
Метрологія та нормативне регулювання підприємств галузі (Осінь 2024)
Метрологія та нормативне регулювання підприємств галузі (Заочна, Осінь 2024)
Технології харчових виробництв (Осінь 2024)
Технології харчових виробництв (Заочна, Осінь 2024)
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Осінь 2024)
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Заочна, Осінь 2024)
Організація підприємницької діяльності (Осінь 2024)
Стартап-менеджмент (Заочна, Осінь 2024)
Сучасна банкетна кулінарія (Осінь 2024)
Сучасна банкетна кулінарія (Заочна, Осінь 2024)