Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Рік набору 2022

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. 181 Харчові технології
  5. Ресторанні технології
  6. Рік набору 2022
Технології харчових виробництв (Заочна, Весна 2025)
Технології харчових виробництв (Весна 2025)
Курсова робота Технології харчових виробництв (Весна 2025)
Культура готельно-ресторанного сервісу (Весна 2025)
Документообіг та документознавство (Весна 2025)
Тренінг з управління стресом (Весна 2025)
Виробнича практика 2 (Весна 2025)
Менеджмент (Весна 2025)
Кондитерське та пекарське мистецтво (Весна 2025)
Тренінг з управління стресом (Заочна, Весна 2025)
Виробнича практика 2 (Заочна, Весна 2025)
Міжнародні етнічні кухні (Заочна, Осінь 2024)
Основи дизайну інтер'єру (Заочна, Осінь 2024)
Менеджмент (Заочна, Осінь 2024)
Кондитерське та пекарське мистецтво (Заочна, Осінь 2024)
Інформаційні системи та технології для харчових виробництв (Осінь 2024)
Інформаційні системи та технології для харчових виробництв (Заочна, Осінь 2024)
Метрологія та нормативне регулювання підприємств галузі (Осінь 2024)
Метрологія та нормативне регулювання підприємств галузі (Заочна, Осінь 2024)
Технології харчових виробництв (Осінь 2024)
Технології харчових виробництв (Заочна, Осінь 2024)
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Осінь 2024)
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Заочна, Осінь 2024)
Організація підприємницької діяльності (Осінь 2024)
Стартап-менеджмент (Заочна, Осінь 2024)
Сучасна банкетна кулінарія (Осінь 2024)
Сучасна банкетна кулінарія (Заочна, Осінь 2024)

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

        • 051 Економіка

        • 073 Менеджмент

        • 181 Харчові технології

          • Ресторанні технології

            • Рік набору 2021

            • Рік набору 2022

              • ТХВ (2) (ЗТХБ-22)

              • ТХВ (2) (ТХБ-22)

              • КР ТХВ (ТХБ-22)

              • КГ-РС (ТХБ-22)

              • ДО та ДЗ (ТХБ-22)

              • Т з УС (ТХБ-22)

              • ВП (2) (ТХБ-22)

              • ММ (ТХБ-22)

              • К та ПМ (ТХБ-22)

              • Т з УС (ЗТХБ-22)

              • ВП (2) (ЗТХБ-22)

              • МЕК (ЗТХБ-22)

              • ОДІ (ЗТХБ-22)

              • ММ (ЗТХБ-22)

              • К та ПМ (ЗТХБ-22)

              • ІС та Т для ХВ (ТХБ-22)

              • ІС та Т для ХВ (ЗТХБ-22)

              • М та НРПГ (ТХБ-22)

              • М та НРПГ (ЗТХБ-22)

              • ТХВ (ТХБ-22)

              • ТХВ (ЗТХБ-22)

              • ОО у ЗРГ (ТХБ-22)

              • ОО у ЗРГ (ЗТХБ-22)

              • ОПД (ТХБ-22)

              • С-М (ЗТХБ-22)

              • СБК (ТХБ-22)

              • СБК (ЗТХБ-22)

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

        • 241 Готельно-ресторанна справа

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток