Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. 181 Харчові технології
  5. Ресторанні технології
  6. Рік набору 2024
  7. ТЗХП (ТХБ-24)
  8. Резюме

Товарознавство харчових продуктів (Весна 2025)

  • Викладач: Шубіна Лідія Юріївна

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

        • 051 Економіка

        • 073 Менеджмент

        • 181 Харчові технології

          • Ресторанні технології

            • Рік набору 2021

            • Рік набору 2022

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

              • ОП (ТХБ-24)

              • ОД (ТХБ-24)

              • ХХ (ТХБ-24)

              • ФВ (2) (ТХБ-24)

              • ФКІМ (ТХБ-24)

              • ТЗХП (ТХБ-24)

              • Т з ХТ та ЦБ-К (ТХБ-24)

              • Т з БПД (ТХБ-24)

              • ФВ (ТХБ-24)

              • АП та НП (ТХБ-24)

              • ДПЛ та ККК (ТХБ-24)

              • ЗХ (ТХБ-24)

              • МБ (ТХБ-24)

              • ОВХП (ТХБ-24)

              • ОБ та ЗЖ (ТХБ-24)

        • 241 Готельно-ресторанна справа

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
ТЗХП (ТХБ-24)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток