Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Рік набору 2024

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. 181 Харчові технології
  5. Ресторанні технології
  6. Рік набору 2024
Основи підприємництва (Весна 2025)
Основи дизайну (Весна 2025)
Харчова хімія (Весна 2025)
Фізичне виховання (Весна 2025)
Фахові комунікації іноземною мовою (Весна 2025)
Товарознавство харчових продуктів (Весна 2025)
Тренінг з хмарних технологій та цифрових бізнес-комунікацій (Весна 2025)
Тренінг з безпековості професійної діяльності (Весна 2025)
Фізичне виховання (Осінь 2024)
Академічне письмо та навички презентації (Осінь 2024)
Демократія, права людини та культурний код країни (Осінь 2024)
Загальна хімія (Осінь 2024)
Мікробіологія (Осінь 2024)
Основи виробництва харчової продукції (Осінь 2024)
Основи безпечного та здорового життя (Осінь 2024)

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

        • 051 Економіка

        • 073 Менеджмент

        • 181 Харчові технології

          • Ресторанні технології

            • Рік набору 2021

            • Рік набору 2022

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

              • ОП (ТХБ-24)

              • ОД (ТХБ-24)

              • ХХ (ТХБ-24)

              • ФВ (2) (ТХБ-24)

              • ФКІМ (ТХБ-24)

              • ТЗХП (ТХБ-24)

              • Т з ХТ та ЦБ-К (ТХБ-24)

              • Т з БПД (ТХБ-24)

              • ФВ (ТХБ-24)

              • АП та НП (ТХБ-24)

              • ДПЛ та ККК (ТХБ-24)

              • ЗХ (ТХБ-24)

              • МБ (ТХБ-24)

              • ОВХП (ТХБ-24)

              • ОБ та ЗЖ (ТХБ-24)

        • 241 Готельно-ресторанна справа

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток