Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Рік набору 2024

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. G13 Харчові технології
  5. Ресторанні технології
  6. Рік набору 2024
Кроскультурний менеджмент (Осінь 2025)
Стартап-менеджмент (Осінь 2025)
Фізіологія харчування (Осінь 2025)
Фахові комунікації іноземною мовою (Осінь 2025)
Процеси та апарати харчових виробництв (Осінь 2025)
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства (Осінь 2025)
Основи підприємництва (Весна 2025)
Основи дизайну (Весна 2025)
Харчова хімія (Весна 2025)
Фізичне виховання (Весна 2025)
Фахові комунікації іноземною мовою (Весна 2025)
Товарознавство харчових продуктів (Весна 2025)
Тренінг з хмарних технологій та цифрових бізнес-комунікацій (Весна 2025)
Тренінг з безпековості професійної діяльності (Весна 2025)

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

        • C1 Економіка

        • D3 Менеджмент

        • D5 Маркетинг

        • G13 Харчові технології

          • Ресторанні технології

            • Рік набору 2022

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

              • ККМ (ТХБ-24)

              • С-М (ТХБ-24)

              • ФХ (ТХБ-24)

              • ФКІМ (3) (ТХБ-24)

              • П та АХВ (ТХБ-24)

              • ОВ в ЗРГ (ТХБ-24)

              • ОП (ТХБ-24)

              • ОД (ТХБ-24)

              • ХХ (ТХБ-24)

              • ФВ (2) (ТХБ-24)

              • ФКІМ (ТХБ-24)

              • ТЗХП (ТХБ-24)

              • Т з ХТ та ЦБ-К (ТХБ-24)

              • Т з БПД (ТХБ-24)

            • Рік набору 2025

        • J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Академічна заборгованість

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток