Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...
  4. 181 Харчові технології
  5. Виробництво харчової продукції
  6. Рік набору 2024
  7. ОФХ (ТХ-24)
  8. Резюме

Основи фізіології харчування (Весна 2025)

  • Викладач: Вороніна Катерина Володимирівна

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

        • 051 Економіка

        • 071 Облік і оподаткування

        • 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фон...

        • 075 Маркетинг

        • 181 Харчові технології

          • Виробництво харчової продукції

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

              • НП (2) (ТХ-3-24, ТХ-4-24)

              • НП (2) (ТХ-1-24, ТХ-2-24)

              • ХХ (ТХ-24)

              • ФВ (2) (ТХ-24)

              • ТЗХП (ТХ-24)

              • ПКІМ (ТХ-24)

              • ОФХ (ТХ-24)

              • ООП та Б-К (ТХ-24)

              • ОМБ (ТХ-24)

              • ГС (ТХ-24)

              • ЗХ (ТХ-24)

              • ОБ та ЗЖ (ТХ-24)

              • ОФЗ (ТХ-24)

              • ОХВ (ТХ-24)

              • НП (ТХ-24)

              • СЕ та Б-СО (ТХ-24)

              • УМ за ПС (ТХ-24)

              • ФВ (ТХ-24)

        • 241 Готельно-ресторанна справа

        • 242 Туризм і рекреація

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
ОФХ (ТХ-24)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток