Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Рік набору 2024

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...
  4. 181 Харчові технології
  5. Виробництво харчової продукції
  6. Рік набору 2024
Навчальна практика ТХ-3-24, ТХ-4-24 (Весна 2025)
Навчальна практика ТХ-1-24, ТХ-2-24 (Весна 2025)
Харчова хімія (Весна 2025)
Фізичне виховання (Весна 2025)
Товарознавство харчових продуктів (Весна 2025)
Професійні комунікації іноземною мовою (Весна 2025)
Основи фізіології харчування (Весна 2025)
Основи організаційної поведінки та бізнес-комунікацій (Весна 2025)
Основи мікробіології (Весна 2025)
Громадянське суспільство (Осінь 2024)
Загальна хімія (Осінь 2024)
Основи безпечного та здорового життя (Осінь 2024)
Основи філософських знань (Осінь 2024)
Основи харчових виробництв (Осінь 2024)
Навчальна практика (Осінь 2024)
Сучасна економіка та бізнес-середовище організації (Осінь 2024)
Українська мова за професійним спрямуванням (Осінь 2024)
Фізичне виховання (Осінь 2024)

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

        • 051 Економіка

        • 071 Облік і оподаткування

        • 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фон...

        • 075 Маркетинг

        • 181 Харчові технології

          • Виробництво харчової продукції

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

              • НП (2) (ТХ-3-24, ТХ-4-24)

              • НП (2) (ТХ-1-24, ТХ-2-24)

              • ХХ (ТХ-24)

              • ФВ (2) (ТХ-24)

              • ТЗХП (ТХ-24)

              • ПКІМ (ТХ-24)

              • ОФХ (ТХ-24)

              • ООП та Б-К (ТХ-24)

              • ОМБ (ТХ-24)

              • ГС (ТХ-24)

              • ЗХ (ТХ-24)

              • ОБ та ЗЖ (ТХ-24)

              • ОФЗ (ТХ-24)

              • ОХВ (ТХ-24)

              • НП (ТХ-24)

              • СЕ та Б-СО (ТХ-24)

              • УМ за ПС (ТХ-24)

              • ФВ (ТХ-24)

        • 241 Готельно-ресторанна справа

        • 242 Туризм і рекреація

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток