Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Рік набору 2024

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...
  4. G13 Харчові технології
  5. Виробництво харчової продукції
  6. Рік набору 2024
Основи раціонального харчування (Осінь 2025)
Фізичне виховання (Осінь 2025)
Процеси та апарати харчових виробництв (Осінь 2025)
Основи протидії цифровому шахрайству (Осінь, 2025)
Основи технологічного менеджменту (Осінь 2025)
Фізичне виховання (Осінь 2025)
Технології виробництва харчової продукції (Осінь 2025)
Технологічне устаткування харчових виробництв (Осінь 2025)
Процеси та апарати харчових виробництв (Осінь 2025)
Професійні комунікації іноземною мовою (Осінь 2025)
Інформаційно-документальне забезпечення виробничих процесів (Осінь 2025)
Навчальна практика ТХ-3-24, ТХ-4-24 (Весна 2025)
Навчальна практика ТХ-1-24, ТХ-2-24 (Весна 2025)
Харчова хімія (Весна 2025)
Фізичне виховання (Весна 2025)
Товарознавство харчових продуктів (Весна 2025)
Професійні комунікації іноземною мовою (Весна 2025)
Основи фізіології харчування (Весна 2025)
Основи організаційної поведінки та бізнес-комунікацій (Весна 2025)
Основи мікробіології (Весна 2025)

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

        • C1 Економіка

        • D1 Облік і оподаткування

        • D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фонд...

        • D3 Менеджмент

        • D5 Маркетинг

        • G13 Харчові технології

          • Виробництво харчової продукції

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

              • ОРХ (ТХС-25)

              • ФВ (ТХС-25)

              • П та АХВ (ТХС-25)

              • ОПЦШ (ТХ-24)

              • ОТМ (ТХ-24, ТХС-25)

              • ФВ (3) (ТХ-24)

              • ТВХП (ТХ-24, ТХС-25)

              • ТУХВ (ТХ-24, ТХС-25)

              • П та АХВ (ТХ-24)

              • ПКІМ (2) (ТХ-24, ТХС-25)

              • І-ДЗВП (ТХ-24, ТХС-25)

              • НП (2) (ТХ-3-24, ТХ-4-24)

              • НП (2) (ТХ-1-24, ТХ-2-24)

              • ХХ (ТХ-24)

              • ФВ (2) (ТХ-24)

              • ТЗХП (ТХ-24)

              • ПКІМ (ТХ-24)

              • ОФХ (ТХ-24)

              • ООП та Б-К (ТХ-24)

              • ОМБ (ТХ-24)

            • Рік набору 2025

        • J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

        • J3 Туризм та рекреація

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Академічна заборгованість

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток