Skip to main content
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • English ‎(en)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
You are not logged in. (Log in)

Рік набору 2024

  1. Home
  2. Courses
  3. Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...
  4. G13 Харчові технології
  5. Виробництво харчової продукції
  6. Рік набору 2024
Основи раціонального харчування (Осінь 2025)
Фізичне виховання (Осінь 2025)
Процеси та апарати харчових виробництв (Осінь 2025)
Основи протидії цифровому шахрайству (Осінь, 2025)
Основи технологічного менеджменту (Осінь 2025)
Фізичне виховання (Осінь 2025)
Технології виробництва харчової продукції (Осінь 2025)
Технологічне устаткування харчових виробництв (Осінь 2025)
Процеси та апарати харчових виробництв (Осінь 2025)
Професійні комунікації іноземною мовою (Осінь 2025)
Інформаційно-документальне забезпечення виробничих процесів (Осінь 2025)
Навчальна практика ТХ-3-24, ТХ-4-24 (Весна 2025)
Навчальна практика ТХ-1-24, ТХ-2-24 (Весна 2025)
Харчова хімія (Весна 2025)
Фізичне виховання (Весна 2025)
Товарознавство харчових продуктів (Весна 2025)
Професійні комунікації іноземною мовою (Весна 2025)
Основи фізіології харчування (Весна 2025)
Основи організаційної поведінки та бізнес-комунікацій (Весна 2025)
Основи мікробіології (Весна 2025)

Blocks

Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • My courses

    • BookОрганізація освітньої діяльності

    • BookОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • BookЯкість освіти

    • BookРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • My courses

    • Courses

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

        • C1 Економіка

        • D1 Облік і оподаткування

        • D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фонд...

        • D3 Менеджмент

        • D5 Маркетинг

        • G13 Харчові технології

          • Виробництво харчової продукції

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

              • ОРХ (ТХС-25)

              • ФВ (ТХС-25)

              • П та АХВ (ТХС-25)

              • ОПЦШ (ТХ-24)

              • ОТМ (ТХ-24, ТХС-25)

              • ФВ (3) (ТХ-24)

              • ТВХП (ТХ-24, ТХС-25)

              • ТУХВ (ТХ-24, ТХС-25)

              • П та АХВ (ТХ-24)

              • ПКІМ (2) (ТХ-24, ТХС-25)

              • І-ДЗВП (ТХ-24, ТХС-25)

              • НП (2) (ТХ-3-24, ТХ-4-24)

              • НП (2) (ТХ-1-24, ТХ-2-24)

              • ХХ (ТХ-24)

              • ФВ (2) (ТХ-24)

              • ТЗХП (ТХ-24)

              • ПКІМ (ТХ-24)

              • ОФХ (ТХ-24)

              • ООП та Б-К (ТХ-24)

              • ОМБ (ТХ-24)

            • Рік набору 2025

        • J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

        • J3 Туризм та рекреація

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Академічна заборгованість

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Blocks

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary
Get the mobile app