Skip to main content
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • English ‎(en)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
You are not logged in. (Log in)

Рік набору 2024

  1. Home
  2. Courses
  3. Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...
  4. 181 Харчові технології
  5. Виробництво харчової продукції
  6. Рік набору 2024
Навчальна практика ТХ-3-24, ТХ-4-24 (Весна 2025)
Навчальна практика ТХ-1-24, ТХ-2-24 (Весна 2025)
Харчова хімія (Весна 2025)
Фізичне виховання (Весна 2025)
Товарознавство харчових продуктів (Весна 2025)
Професійні комунікації іноземною мовою (Весна 2025)
Основи фізіології харчування (Весна 2025)
Основи організаційної поведінки та бізнес-комунікацій (Весна 2025)
Основи мікробіології (Весна 2025)
Громадянське суспільство (Осінь 2024)
Загальна хімія (Осінь 2024)
Основи безпечного та здорового життя (Осінь 2024)
Основи філософських знань (Осінь 2024)
Основи харчових виробництв (Осінь 2024)
Навчальна практика (Осінь 2024)
Сучасна економіка та бізнес-середовище організації (Осінь 2024)
Українська мова за професійним спрямуванням (Осінь 2024)
Фізичне виховання (Осінь 2024)

Blocks

Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • My courses

    • BookОрганізація освітньої діяльності

    • BookОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • BookЯкість освіти

    • BookРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • My courses

    • Courses

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

        • 051 Економіка

        • 071 Облік і оподаткування

        • 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фон...

        • 075 Маркетинг

        • 181 Харчові технології

          • Виробництво харчової продукції

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

              • НП (2) (ТХ-3-24, ТХ-4-24)

              • НП (2) (ТХ-1-24, ТХ-2-24)

              • ХХ (ТХ-24)

              • ФВ (2) (ТХ-24)

              • ТЗХП (ТХ-24)

              • ПКІМ (ТХ-24)

              • ОФХ (ТХ-24)

              • ООП та Б-К (ТХ-24)

              • ОМБ (ТХ-24)

              • ГС (ТХ-24)

              • ЗХ (ТХ-24)

              • ОБ та ЗЖ (ТХ-24)

              • ОФЗ (ТХ-24)

              • ОХВ (ТХ-24)

              • НП (ТХ-24)

              • СЕ та Б-СО (ТХ-24)

              • УМ за ПС (ТХ-24)

              • ФВ (ТХ-24)

        • 241 Готельно-ресторанна справа

        • 242 Туризм і рекреація

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Blocks

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary
Get the mobile app