Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Рік набору 2023

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. 181 Харчові технології
  5. Ресторанні технології
  6. Рік набору 2023
Основи дизайну інтер'єру (Весна 2025)
Soft Skills (Весна 2025)
Технології харчових виробництв (Весна 2025)
Технології продукції ресторанного господарства (Весна 2025)
Тренінг з критичного мислення (Весна 2025)
Виробнича практика (Весна 2025)
Обладнання харчових технологій галузі (Весна 2025)
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства (Осінь 2024)
Процеси та апарати харчових виробництв (Осінь 2024)
Фахові комунікації іноземною мовою (Осінь 2024)
Фізіологія харчування (Осінь 2024)
Кредитування та гранти для бізнесу (Осінь 2024)
Основи підприємництва (Осінь 2024)

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

        • 051 Економіка

        • 073 Менеджмент

        • 181 Харчові технології

          • Ресторанні технології

            • Рік набору 2021

            • Рік набору 2022

            • Рік набору 2023

              • ОДІ (ТХБ-23)

              • СС (ТХБ-23)

              • ТХВ (ТХБ-23)

              • ТПРГ (ТХБ-23)

              • Т з КМ (ТХБ-23)

              • ВП (1) (ТХБ-23)

              • ОХТГ (ТХБ-23)

              • ОВ в ЗРГ (ТХБ-23)

              • П та АХВ (ТХБ-23)

              • ФКІМ (ТХБ-23)

              • ФХ (ТХБ-23)

              • К та Г для Б (ТХБ-23)

              • ОПП (ТХБ-23)

            • Рік набору 2024

        • 241 Готельно-ресторанна справа

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток