Skip to main content
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are not logged in. (
Log in
)
Рік набору 2022
Home
Courses
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
G13 Харчові технології
Ресторанні технології
Рік набору 2022
Course categories
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / C1 Економіка
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / C1 Економіка / Економіка підприємства
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / C1 Економіка / Економіка підприємства / Рік набору 2022
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / D3 Менеджмент
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / D3 Менеджмент / Торговельний менеджмент
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / D3 Менеджмент / Торговельний менеджмент / Рік набору 2022
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / D3 Менеджмент / Торговельний менеджмент / Рік набору 2023
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / D3 Менеджмент / Торговельний менеджмент / Рік набору 2024
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / D5 Маркетинг
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / D5 Маркетинг / Маркетинг
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / G13 Харчові технології
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / G13 Харчові технології / Ресторанні технології
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / G13 Харчові технології / Ресторанні технології / Рік набору 2022
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / G13 Харчові технології / Ресторанні технології / Рік набору 2023
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / G13 Харчові технології / Ресторанні технології / Рік набору 2024
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / G13 Харчові технології / Ресторанні технології / Рік набору 2025
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Готельно-ресторанна справа
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Готельно-ресторанна справа / Рік набору 2022
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Готельно-ресторанна справа / Рік набору 2023
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Готельно-ресторанна справа / Рік набору 2024
Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Готельно-ресторанна справа / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / C1 Економіка
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / C1 Економіка / Економіка підприємства
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / C1 Економіка / Економіка підприємства / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D1 Облік і оподаткування
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D1 Облік і оподаткування / Бухгалтерський облік
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D1 Облік і оподаткування / Бухгалтерський облік / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D1 Облік і оподаткування / Бухгалтерський облік / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / Фінанси і кредит
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / Фінанси і кредит / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / Фінанси і кредит / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D3 Менеджмент
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D3 Менеджмент / Менеджмент організації торгівлі
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D3 Менеджмент / Менеджмент організації торгівлі / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D5 Маркетинг
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D5 Маркетинг / Комерційна діяльність
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D5 Маркетинг / Комерційна діяльність / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D5 Маркетинг / Цифровий маркетинг
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / D5 Маркетинг / Цифровий маркетинг / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / G13 Харчові технології
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / G13 Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / G13 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / Рік набору 2023
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / G13 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / G13 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Ресторанне обслуговування
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Ресторанне обслуговування / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Ресторанне обслуговування / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / J3 Туризм та рекреація
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / J3 Туризм та рекреація / Туристичне обслуговування
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / J3 Туризм та рекреація / Туристичне обслуговування / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі ПЗСО / J3 Туризм та рекреація / Туристичне обслуговування / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / C1 Економіка
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / C1 Економіка / Економіка підприємства
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / C1 Економіка / Економіка підприємства / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D1 Облік і оподаткування
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D1 Облік і оподаткування / Бухгалтерський облік
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D1 Облік і оподаткування / Бухгалтерський облік / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / Фінанси і кредит
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / Фінанси і кредит / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / Фінанси і кредит / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D3 Менеджмент
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D3 Менеджмент / Менеджмент організації торгівлі
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D3 Менеджмент / Менеджмент організації торгівлі / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D5 Маркетинг
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D5 Маркетинг / Комерційна діяльність
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D5 Маркетинг / Комерційна діяльність / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D5 Маркетинг / Цифровий маркетинг
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / D5 Маркетинг / Цифровий маркетинг / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / G13 Харчові технології
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / G13 Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / G13 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / G13 Харчові технології / Виробництво харчової продукції / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Ресторанне обслуговування
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Ресторанне обслуговування / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Ресторанне обслуговування / Рік набору 2025
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / J3 Туризм та рекреація
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / J3 Туризм та рекреація / Туристичне обслуговування
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / J3 Туризм та рекреація / Туристичне обслуговування / Рік набору 2024
Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР на основі БЗСО / J3 Туризм та рекреація / Туристичне обслуговування / Рік набору 2025
Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБІТНИК
Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБІТНИК / 5122 Кухар
Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБІТНИК / 5122 Кухар / Рік набору 2025
Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБІТНИК / 7412 Кондитер
Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБІТНИК / 7412 Кондитер / Рік набору 2025
Академічна заборгованість
Внутрішні регламенти та ресурси
Внутрішні регламенти та ресурси / Профілі педагогічних працівників
Внутрішні регламенти та ресурси / Бібліотека
Search courses
Search courses
Soft Skills (Заочна, Осінь 2025)
Комунікативний менеджмент (Заочна, Осінь 2025)
Візуалізація даних (Осінь 2025)
Основи раціонального харчування (Осінь 2025)
Кейтеринг (Осінь 2025)
Економіка та облік харчових виробництв (Осінь 2025)
Екологічний менеджмент підприємств галузі (Осінь 2025)
Інноваційні технології харчування (Осінь 2025)
Технології оздоровчого та дієтичного харчування (Заочна, Осінь 2025)
Проєктування та інженерія підприємств галузі (Заочна, Осінь 2025)
Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів (Заочна, Осінь 2025)
Кейтеринг (Заочна, Осінь 2025)
Економіка та облік харчових виробництв (Заочна, Осінь 2025)
Екологічний менеджмент підприємств галузі (Заочна, Осінь 2025)
Інноваційні технології харчування (Заочна, Осінь 2025)
Технології харчових виробництв (Заочна, Весна 2025)
Технології харчових виробництв (Весна 2025)
Курсова робота Технології харчових виробництв (Весна 2025)
Культура готельно-ресторанного сервісу (Весна 2025)
Документообіг та документознавство (Весна 2025)
Тренінг з управління стресом (Весна 2025)
Виробнича практика 2 (Весна 2025)
Менеджмент (Весна 2025)
Кондитерське та пекарське мистецтво (Весна 2025)
Тренінг з управління стресом (Заочна, Весна 2025)
Виробнича практика 2 (Заочна, Весна 2025)
Міжнародні етнічні кухні (Заочна, Осінь 2024)
Основи дизайну інтер'єру (Заочна, Осінь 2024)
Менеджмент (Заочна, Осінь 2024)
Кондитерське та пекарське мистецтво (Заочна, Осінь 2024)
Інформаційні системи та технології для харчових виробництв (Заочна, Осінь 2024)
Метрологія та нормативне регулювання підприємств галузі (Заочна, Осінь 2024)
Технології харчових виробництв (Заочна, Осінь 2024)
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Заочна, Осінь 2024)
Стартап-менеджмент (Заочна, Осінь 2024)
Сучасна банкетна кулінарія (Заочна, Осінь 2024)