Skip to main content
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • English ‎(en)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
You are not logged in. (Log in)

Рік набору 2022

  1. Home
  2. Courses
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. G13 Харчові технології
  5. Ресторанні технології
  6. Рік набору 2022
Підготовка кваліфікаційної роботи та захист (Заочна, Весна 2026)
Підготовка кваліфікаційної роботи та захист (Весна 2026)
Soft Skills (Заочна, Осінь 2025)
Комунікативний менеджмент (Заочна, Осінь 2025)
Візуалізація даних (Осінь 2025)
Основи раціонального харчування (Осінь 2025)
Кейтеринг (Осінь 2025)
Економіка та облік харчових виробництв (Осінь 2025)
Екологічний менеджмент підприємств галузі (Осінь 2025)
Інноваційні технології харчування (Осінь 2025)
Технології оздоровчого та дієтичного харчування (Заочна, Осінь 2025)
Проєктування та інженерія підприємств галузі (Заочна, Осінь 2025)
Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів (Заочна, Осінь 2025)
Кейтеринг (Заочна, Осінь 2025)
Економіка та облік харчових виробництв (Заочна, Осінь 2025)
Екологічний менеджмент підприємств галузі (Заочна, Осінь 2025)
Інноваційні технології харчування (Заочна, Осінь 2025)
Технології харчових виробництв (Весна 2025)
Курсова робота Технології харчових виробництв (Весна 2025)
Культура готельно-ресторанного сервісу (Весна 2025)
Документообіг та документознавство (Весна 2025)
Тренінг з управління стресом (Весна 2025)
Виробнича практика 2 (Весна 2025)
Менеджмент (Весна 2025)
Кондитерське та пекарське мистецтво (Весна 2025)

Blocks

Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • My courses

    • BookОрганізація освітньої діяльності

    • BookОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • BookЯкість освіти

    • BookРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • My courses

    • Courses

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

        • C1 Економіка

        • D3 Менеджмент

        • D5 Маркетинг

        • G13 Харчові технології

          • Ресторанні технології

            • Рік набору 2022

              • ПКР та З (ЗТХБ-22)

              • ПКР та З (ТХБ-22)

              • СС (ЗТХБ-22)

              • КМ (ЗТХБ-22)

              • ВД (ТХБ-22)

              • ОРХ (ТХБ-22)

              • КР (ТХБ-22)

              • Е та ОХВ (ТХБ-22)

              • ЕМПГ (ТХБ-22)

              • ІТХ (ТХБ-22)

              • ТО та ДХ (ЗТХБ-22)

              • П та ІПГ (ЗТХБ-22)

              • К та УЯ та БХП (ЗТХБ-22)

              • КР (ЗТХБ-22)

              • Е та ОХВ (ЗТХБ-22)

              • ЕМПГ (ЗТХБ-22)

              • ІТХ (ЗТХБ-22)

              • ТХВ (2) (ТХБ-22)

              • КР ТХВ (ТХБ-22)

              • КГ-РС (ТХБ-22)

              • ДО та ДЗ (ТХБ-22)

              • Т з УС (ТХБ-22)

              • ВП (2) (ТХБ-22)

              • ММ (ТХБ-22)

              • К та ПМ (ТХБ-22)

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

            • Рік набору 2025

        • J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Підготовчі курси з навчальних предметів

      • Академічна заборгованість

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Blocks

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary
Get the mobile app