Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. 181 Харчові технології
  5. Ресторанні технології
  6. Рік набору 2021
  7. ТО та ДХ (ТХБ-21)
  8. Резюме

Технології оздоровчого та дієтичного харчування (Весна 2025)

  • Викладач: Гібкін Кирило Романович

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

        • 051 Економіка

        • 073 Менеджмент

        • 181 Харчові технології

          • Ресторанні технології

            • Рік набору 2021

              • ПКР та З (ТХБ-21)

              • ФТ (ТХБ-21)

              • ТО та ДХ (ТХБ-21)

              • П та ІПГ (ТХБ-21)

              • Т з МП (ТХБ-21)

              • В(П)П (ТХБ-21)

              • К та УЯ та БХП (ТХБ-21)

              • ІТХ (ТХБ-21)

              • ЕМПГ (ТХБ-21)

              • Е та ОХВ (ТХБ-21)

              • КР (ТХБ-21)

              • І-М (ТХБ-21)

              • КГ-РС (ТХБ-21)

            • Рік набору 2022

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

        • 241 Готельно-ресторанна справа

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
ТО та ДХ (ТХБ-21)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток