Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР
  4. 241 Готельно-ресторанна справа
  5. Готельно-ресторанна справа
  6. Рік набору 2021
  7. УЯП та П в ІГ (ГРБ-21)
  8. Резюме

Управління якістю продукції та послуг в індустрії гостинності (Весна 2025)

  • Викладач: Болотова Тетяна Миколаївна

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

        • 051 Економіка

        • 073 Менеджмент

        • 181 Харчові технології

        • 241 Готельно-ресторанна справа

          • Готельно-ресторанна справа

            • Рік набору 2021

              • ПКР та З (ГРБ-21)

              • П до АЕ та А (ГРБ-21)

              • ФТ (ГРБ-21)

              • УЯП та П в ІГ (ГРБ-21)

              • Т зі СР та ESG ТБ (ГРБ-21)

              • Т з О-ПР (ГРБ-21)

              • В(П)П (ГРБ-21)

              • КМ (ГРБ-21)

            • Рік набору 2022

            • Рік набору 2023

            • Рік набору 2024

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
УЯП та П в ІГ (ГРБ-21)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток