Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Рік набору 2024

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...
  4. G13 Харчові технології
  5. Виробництво харчової продукції
  6. Рік набору 2024
Хімія (Осінній семестр 2025/2026)
Фізична культура (Осінній семестр 2025/2026)
Українська мова (Осінній семестр 2025/2026)
Українська література (Осінній семестр 2025/2026)
Основи організаційної поведінки та бізнес-комунікацій (Осінній семестр 2025/2026)
Основи мікробіології (Осінній семестр 2025/2026)
Математика (Осінній семестр 2025/2026)
Загальна хімія (Осінній семестр 2025/2026)
Географія (Осінній семестр 2025/2026)
Історія: Україна і світ (Осінній семестр 2025/2026)
Іноземна мова (Осінній семестр 2025/2026)
Хімія (Весняний семестр 2024/2025)
Фізична культура (Весняний семестр 2024/2025)
Українська мова (Весняний семестр 2024/2025)
Українська література (Весняний семестр 2024/2025)
Сучасна економіка та бізнес-середовище організації (Весняний семестр 2024/2025)
Основи харчових виробництв (Весняний семестр 2024/2025)
Основи безпечного та здорового життя (Весняний семестр 2024/2025)
Математика (Весняний семестр 2024/2025)
Захист України (Весняний семестр 2024/2025)
Зарубіжна література (Весняний семестр 2024/2025)
Основи філософських знань (Весняний семестр 2024/2025)
Історія: Україна і світ (Весняний семестр 2024/2025)
Інформатика (Весняний семестр 2024/2025)
Іноземна мова (Весняний семестр 2024/2025)
Навчальна практика (Внсняний семестр, 2024/2025)

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

        • C1 Економіка

        • D1 Облік і оподаткування

        • D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фонд...

        • D3 Менеджмент

        • D5 Маркетинг

        • G13 Харчові технології

          • Виробництво харчової продукції

            • Рік набору 2024

              • Хімія (2) (ТХП-24)

              • Фізична культура (3) (ТХП-24)

              • Українська мова (3) (ТХП-24)

              • Українська література (3) (ТХП-24)

              • ООП та Б-К (ТХП-24)

              • Основи мікробіології (ТХП-24)

              • Математика (3) (ТХП-24)

              • Загальна хімія (ТХП-24)

              • Географія (ТХП-24)

              • Історія: Україна і світ (3) (ТХП-24)

              • Іноземна мова (3) (ТХП-24)

              • Хімія (ТХП-24)

              • Фізична культура (2) (ТХП-24)

              • Українська мова (2) (ТХП-24)

              • Українська література (2) (ТХП-24)

              • СЕ та Б-СО (ТХП-24)

              • Основи харчових виробництв (ТХП-24)

              • Основи безпечного та здорового життя (ТХП-24)

              • Математика (2) (ТХП-24)

              • Захист України (2) (ТХП-24)

              • Зарубіжна література (2) (ТХП-24)

              • Основи філософських знань (ТХП-24)

              • Історія: Україна і світ (2) (ТХП-24)

              • Інформатика (2) (ТХП-24)

              • Іноземна мова (2) (ТХП-24)

              • Навчальна практика (2) (ТХП-24)

            • Рік набору 2025

        • J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

        • J3 Туризм та рекреація

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Академічна заборгованість

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток