Перейти до головного вмісту
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Рік набору 2023

  1. На головну
  2. Курси
  3. Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...
  4. G13 Харчові технології
  5. Виробництво харчової продукції
  6. Рік набору 2023
Технології виробництва харчової продукції (Осінь 2025)
Підготовка до кваліфікаційного іспиту та атестація (Осінь 2025)
Практична підготовка: виробнича практика 2 (ТХС-24) (Осінь 2025)
Практична підготовка: виробнича практика 2 (ТХ-23) (Осінь 2025)
Основи протидії цифровому шахрайству (Осінь 2025)
Основи проєктного аналізу (Осінь 2025)
Курсова робота Технології виробництва харчової продукції (Осінь 2025)
Новітні технології харчової продукції (Осінь 2025)
Контроль якості та безпечності харчової продукції (Осінь 2025)
Виробнича практика (ТХ-2-23) (Весна 2025)
Виробнича практика (ТХ-1-23) (Весна 2025)
Основи дизайну (Весна 2025)
Кредитування та гранти для бізнесу (Весна 2025)
Гастрономічний туризм (Весна 2025)
Харчове законодавство (Весна 2025)
Тренінг з інформаційних систем та технологій в галузі (Весна 2025)
Технології виробництва харчової продукції (Весна 2025)
Виробнича практика (ТХС-24) (Весна 2025)
Екологічна безпека харчових виробництв (Весна 2025)

Блоки

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • КнигаОрганізація освітньої діяльності

    • КнигаОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • КнигаЯкість освіти

    • КнигаРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • Мої курси

    • Курси

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

        • C1 Економіка

        • D1 Облік і оподаткування

        • D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фонд...

        • D3 Менеджмент

        • D5 Маркетинг

        • G13 Харчові технології

          • Виробництво харчової продукції

            • Рік набору 2023

              • ТВХП (ТХ-23, ТХС-24)

              • П до КІ та А (ТХ-23, ТХС-24)

              • Виробнича практика 2 (ТХС-24)

              • Виробнича практика 2 (ТХ-23)

              • ОПЦШ (ТХ-23, ТХС-24)

              • ОПА (ТХ-23, ТХС-24)

              • КР ТВХП (ТХ-23, ТХС-24)

              • НТХП (ТХ-23, ТХС-24)

              • КЯ та БХП (ТХ-23, ТХС-24)

              • ВП (1) (ТХ-2-23)

              • ВП (1) (ТХ-1-23)

              • ОД (ТХ-23, ТХС-24)

              • К та Г для Б (ТХ-23, ТХС-24)

              • ГТ (ТХ-23, ТХС-24)

              • ХЗ (ТХ-23, ТХС-24)

              • Т з ІС та Т в Г (ТХ-23, ТХС-24)

              • ТВХП (2) (ТХ-23, ТХС-24)

              • ВП (1) (ТХС-24)

              • ЕБХВ (ТХ-23, ТХС-24)

            • Рік набору 2024

            • Рік набору 2025

        • J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

        • J3 Туризм та рекреація

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Академічна заборгованість

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Блоки

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток