Skip to main content
Портал ХТЕФК ДТЕУ
  • English ‎(en)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
You are not logged in. (Log in)

Рік набору 2023

  1. Home
  2. Courses
  3. Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...
  4. 181 Харчові технології
  5. Виробництво харчової продукції
  6. Рік набору 2023
Виробнича практика (ТХ-2-23) (Весна 2025)
Виробнича практика (ТХ-1-23) (Весна 2025)
Основи дизайну (Весна 2025)
Кредитування та гранти для бізнесу (Весна 2025)
Гастрономічний туризм (Весна 2025)
Харчове законодавство (Весна 2025)
Тренінг з інформаційних систем та технологій в галузі (Весна 2025)
Технології виробництва харчової продукції (Весна 2025)
Виробнича практика (ТХС-24) (Весна 2025)
Екологічна безпека харчових виробництв (Весна 2025)
Основи проєктування закладів харчування (Весна 2025)
Інформаційно-документальне забезпечення виробничих процесів (Осінь 2024)
Професійні комунікації іноземною мовою (Осінь 2024)
Процеси та апарати харчових виробництв (Осінь 2024)
Технологічне устаткування харчових виробництв (Осінь 2024)
Технології виробництва харчової продукції (Осінь 2024)
Основи технологічного менеджменту (Осінь 2024)
Стартап-менеджмент (Осінь 2024)

Blocks

Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • My courses

    • BookОрганізація освітньої діяльності

    • BookОсвітньо-професійні програми, навчальні плани

    • BookЯкість освіти

    • BookРесурсно-методичний супровід освітнього процесу

    • My courses

    • Courses

      • Освітні програми ступеня вищої освіти БАКАЛАВР

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

        • 051 Економіка

        • 071 Облік і оподаткування

        • 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фон...

        • 075 Маркетинг

        • 181 Харчові технології

          • Виробництво харчової продукції

            • Рік набору 2023

              • ВП (1) (ТХ-2-23)

              • ВП (1) (ТХ-1-23)

              • ОД (ТХ-23, ТХС-24)

              • К та Г для Б (ТХ-23, ТХС-24)

              • ГТ (ТХ-23, ТХС-24)

              • ХЗ (ТХ-23, ТХС-24)

              • Т з ІС та Т в Г (ТХ-23, ТХС-24)

              • ТВХП (2) (ТХ-23, ТХС-24)

              • ВП (1) (ТХС-24)

              • ЕБХВ (ТХ-23, ТХС-24)

              • ПМ та УВ (ТХС-24)

              • І-ДЗВП (ТХ-23, ТХС-24)

              • ПКІМ (ТХ-23, ТХС-24)

              • П та АХВ (ТХ-23, ТХС-24)

              • ТУХВ (ТХ-23, ТХС-24)

              • ТВХП (ТХ-23, ТХС-24)

              • ОТМ (ТХ-23, ТХС-24)

              • С-М (ТХ-23, ТХС-24)

            • Рік набору 2024

        • 241 Готельно-ресторанна справа

        • 242 Туризм і рекреація

      • Освітні програми освітньо-професійного ступеня ФАХ...

      • Програми освітньої кваліфікації КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБ...

      • Внутрішні регламенти та ресурси

Blocks

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary
Get the mobile app